Τρεις κορυφαίες συμβουλές για διαφορετικούς τύπους οδοστρώματος προκειμένου να συμμετάσχετε σε ένα ράλι – δώρο

Κάθε λάτρης οδήγησης ράλι αλλά και κάθε έμπειρος οδηγός που θέλει να εξασκήσει τις δεξιότητες του αναζητά χώρους που να του επιτρέπουν να το κάνει αυτό. Προφανώς οι δρόμοι στο κέντρο των πόλεων δεν διατίθενται για κάτι τέτοιο. Αντιθέτως οι απομακρυσμένες διαδρομές είναι πιο κατάλληλες . Οι οδηγοί, ανάλογα με την εξάσκηση που θέλουν να κάνουν, θα πρέπει να αναζητήσουν και στις αντίστοιχες διαδρομές , οι οποίες θα μπορούν να προσφέρουν μία τέτοια εμπειρία.

  • Διαδρομή στα δάση

Ένα είδος διαδρομής που μπορείτε να ακολουθήσετε είναισε περιοχές με δάση. Εκεί έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε τις ικανότητες οδήγησης σας περνώντας από απότομες στροφές, ανηφορικούς ή κατηφορικούς δρόμους, γεμάτους από δέντρα στις άκρες τους αλλά και με επικίνδυνα χαμηλά κλαδιά. Οδηγώντας σε τέτοιου τύπου δρόμους ουσιαστικά αυτό που θα πετύχετε είναι το να αναπτύξετε την ικανότητα ελέγχου του ράλι αυτοκινήτου σας αλλά και της δύναμης που προκύπτει κατά την ολίσθηση ή κατά το drift.

  • Διαδρομές στην ύπαιθρο

Αποτελούν εξαιρετική λύση για όσους οδηγούς ράλι επιθυμούν δρόμους που δεν είναι ασφαλτοστρωμένοι. Οι διαδRoutes with gravelρομές με χαλίκια και χώμα μπορούν να προσφέρουν αρκετά σε κάποιον που θέλει να βιώσει την οδήγηση ράλι. Σίγουρα είναι αρκετά πιο εύκολο το να κάνεις drift σε ένα τέτοιου τύπου οδόστρωμα, καθώς είναι αρκετά εύκολο το να προκαλέσεις ολίσθηση των πίσω τροχών σε μία στροφή. Γενικά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εξάσκησης για όσους θέλουν να ζήσουν μία άγρια πλευρά της οδήγησης.

  • Διαδρομές 4Χ4

Η τρίτη επιλογή συνιστάται για τους λάτρεις των αυτοκινήτων ράλι 4Χ4. Πρόκειται για διαδρομές που αποτελούνται από λιμνάζουσες και λασπώδεις περιοχές και με ολισθηρούς δρόμους και λόφους. Γενικά, εάν θέλετε να ξεπεράσετε τα όρια του 4Χ4 οχήματος σας αυτός είναι ένας ιδανικός τύπος διαδρομής, ενώ παράλληλα θα βελτιωθείτε αρκετά στο να αντιμετωπίζετε τέτοιες καταστάσεις. Ίσως η συγκεκριμένη διαδρομή να αποτελεί και την πιο δύσκολη από τις παραπάνω, όμως δεν παύει να ενθουσιάζει τους λάτρεις της.