Σανίδωσέ το και πάρε ένα μάθημα ράλι οδήγησης

Όσο και αν απολαμβάνετε να παρακολουθείτε αγώνες ράλι και τους προικισμένους οδηγούς τους, πιο ενδιαφέρον είναι το να μπορείτε να γίνετε και σεις ο ίδιος σαν αυτούς. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επηρεάζονται από τις διοργανώσεις αντίστοιχων event και μπαίνουν στην διαδικασία να γνωρίσουν αυτό το σπορ από κοντά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος επαγγελματίας οδηγός αγώνων ράλι είναι το να λάβει μαθήματα οδήγησης ράλι από οργανωμένες σχολές. Όσο και αν λατρεύετε την οδήγηση αυτή, πάντοτε θα αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες ως προς το να τελειοποιήσετε ορισμένες τεχνικές ή το να μάθετε στο μέγιστο βαθμό πώς να διατηρείτε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας σε οποιεσδήποτε συνθήκες, καιρικές ή εδαφικές. Η συμβολή ενός έμπειρου καθηγητή στην διδασκαλία αυτών θα λέγαμε πως είναι απολύτως καθοριστική. Αξίζει να αναφερθεί πως οι καθηγητές αυτών των σχολών είναι συνήθως οδηγοί αγώνων ράλι, κάτι που τους κάνει ακόμα πιο κατάλληλους για να διδάσκουν.

  • www.drivingacademy.gr

Στην Driving Academy θα βρείτε όλα τα απαραίτητα σεμινάρια που θα σας κάνουν εξαιρετικοwww.drivingacademy.grύς οδηγούς ράλι. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από έμπειρους εκπαιδευτές – πρωταθλητές αγώνων ράλι. Τα σεμινάρια είναι άρτια οργανωμένα και γι’ αυτά χρησιμοποιούνται κατάλληλα φτιαγμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η εκπαίδευση λαμβάνει χώρα σε πίστες, σε ανοιχτές διαδρομές και σε αναβάσεις. Τα σεμινάρια της Driving Academy αποσκοπούν στην εκμάθηση του drift, στις δυνατότητες ελέγχου του αμαξιού και ανάκτησής του σε περίπτωση εκτροπής. Οι οδηγοί μέσα από αυτά θα αποκτήσουν τις σωστές τεχνικές οδήγησης, αλλά και την εμπειρία της οδήγησης ενός αυτοκινήτου ράλι.

  • www.rallyschool.gr

Το Rally School είναι μία σχολή αγωνιστικής οδήγησης που διοργανώνει σεμινάρια για οδήγηση σε αγώνες τύπου ράλι. Από το 2011 οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Απευθύνονται τόσο σε έμπειρους οδηγούς ράλι, όσο και σε αρχάριους. Είναι πολύ σημαντικό ότι το Rally School έχει συμμετάσχει στο Ράλι Ακρόπολις με δύο πληρώματα. Αυτό σημαίνει όχι μόνο ότι είναι εξοικειωμένοι με τέτοιους τύπους αγώνων αλλά και ότι διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία για να σας δείξουν τις σωστές τεχνικές οδήγησης ράλι.