Παιδική οδήγηση ράλι- Εκπληκτικό δώρο για παιδιά

Τα παιδιά, είτε είναι μικρότερης ηλικίας είτε μεγαλύτερης, πάντοτε τείνουν να ζηλεύουν τις ασχολίες των μεγαλύτερών τους. Γι’ αυτά κάθε πράγμα που δεν τους επιτρέπεται, τα κάνει να θέλουν όλο και περισσότερο να ασχοληθούν με αυτό. Ακριβώς το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε πως συμβαίνει και με την οδήγηση ράλι. Τα περισσότερα παιδιά μπορούν να βιώσουν μία αντίστοιχη εμπειρία μονάχα μέσα από τα βιντεοπαιχνίδια. Όσο ρεαλιστικάChildren driving rali όμως και αν είναι αυτά, η πραγματικότητα πάντοτε θα είναι καλύτερη και πιο ζωντανή.

Ένα μοναδικό λοιπόν δώρο που θα μπορούσατε να προσφέρετε στον γιο σας ή και στην κόρη σας είναι μία οδήγηση ράλι για παιδιά. Κάτι τέτοιο θα τους προσέφερε απερίγραπτη χαρά. Και ποιο παιδί άλλωστε δεν θα προτιμούσε να οδηγήσει ένα αληθινό ράλι αμάξι αντί να παίζει με ένα εικονικό; Μία βασική λεπτομέρεια όμως είναι ότι το παιδί που θα λάβει το δώρο πρέπει να γνωρίζει κάποιες στοιχειώδεις λεπτομέρειες της οδήγησης. Γενικά, στην Ελλάδα δεν προσφέρονται τέτοιου είδους πακέτα δώρων που να απευθύνονται σε άτομα τόσο μικρής ηλικίας. Ωστόσο εάν βρεθείτε στο εξωτερικό τότε εκεί θα βρείτε πολλές τέτοιες ευκαιρίες.

  • http://www.virginexperiencedays.co.uk/

Εδώ θα βρείτε μία σειρά από πακέτα που απευθύνονται σε μικρά παιδιά. Φυσικά περιλαμβάνονται και πακέτα οδήγησης ράλι. Οι ηλικίες που επιτρέπονται είναι από 11 ετών και άνω και φυσικά θα πρέπει το παιδί να είναι αρκετά ψηλό για να φτάνει τα πετάλια του αυτοκινήτου. Προτού τους επιτραπεί να οδηγήσουν τους παρέχονται θεωρητικά μαθήματα για την οδήγηση ράλι. Έπειτα από την ολοκλήρωσή τους ένας έμπειρος διδάσκαλος θα τους δείξει πως πρέπει να οδηγήσουν ένα αμάξι ράλι μέχρι να καταφέρουν να το κάνουν μόνα τους. Προσφέρονται επίσης διαδρομές και για 4×4 ράλι αμάξια.

  • https://www.buyagift.co.uk

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προσφέρει πακέτα οδήγησης ράλι για παιδιά άνω των 10 ετών. Πριν από την οδήγηση παρέχεται ενημέρωση για την ασφαλή οδήγηση και για τις τεχνικές που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την διάρκεια αυτής (π.χ. τράβηγμα χειρόφρενου). Ο εκπαιδευτής θα μιλήσει με το παιδί, έτσι ώστε να μπορεί πραγματικά να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από αυτήν την εμπειρία .