Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι αυτοί που ως παιδικό τους όνειρο είχαν το να γίνουν οδηγοί αγώνων ράλι. Μεγαλώνοντας ωστόσο όχι μόνο δεν έπαψαν να θαυμάζουν αυτούς τους αγώνες αλλά αντιθέτως θα έδιναν τα πάντα για να βρεθούν στην θέση του οδηγού ενός αυτοκινήτου ράλι. Γι’ αυτά τα άτομα δεν θα υπήρχε λοιπόν κάποιο καλύτερο δώρο από το να τους προσφέρετε κάτι που θα περιλαμβάνει την εμπειρία της ράλι οδήγησης. Αυτό θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστο για όλη τους τη ζωή.

Αυτό που τους προκαλεί τόσο μεγάλο τόσο ενδιαφέρον για τέτοιου είδους προκλήσεις είναι η αδρεναλίνη. Αν κάποιος θέλει να φτάσει και να ξεπεράσει τα όριά του μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο μέσα από την εμπειρία της οδήγησης ράλι. Η αίσθηση του να τρέχεις με ιλιγγιώδεις ταχύτητες είναι απλά ασύγκριτη. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον εθιστικό ήχο των μηχανών των αυτοκινήτων ή ακόμη και τον ήχο που προκαλείται από το πέρασμα του αυτοκινήτου στο οδόστρωμα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν ορισμένες οργανωμένες σχολές οδήγησης ράλι που παράλληλα δίνουν την ευκαιρία σε καθένα από εμάς, που δεrally driving schoolsν είναι οδηγός ράλι, να βιώσει έστω και για μία μέρα μία τέτοιου είδους μοναδική εμπειρία. Οι χώροι όπου γίνονται αυτό είναι είτε σε πιστές είτε σε κλειστούς δρόμους. Σε κάθε περίπτωση τα πάντα είναι απολύτως ελεγχόμενα από έμπειρους εκπαιδευτές που κατευθύνουν τους οδηγούς σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνουν και τους μαθαίνουν τις ανάλογες τεχνικές. Όπως βέβαια είναι φυσικό, σε ένα τέτοιο περιβάλλον μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν ότι επιθυμούν, από drift έως και την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να συμβεί υπό κανονικές συνθήκες. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι πως εάν προσφέρετε ένα τέτοιο δώρο σε κάποιον φίλο σας, παράλληλα θα του δώσετε την ευκαιρία να μάθει και τις τεχνικές οδήγησης που χρησιμοποιούνται στην οδήγηση ράλι.