Κορυφαία Συμβουλή για Οικονομία με Πακέτο Ράλι Συγκριτικά με Ατομική Οδήγηση

Αρκετοί είναι αυτοί που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την οδήγηση ράλι ή με τους αγώνες ράλι. Το ζητούμενο βέβαια γι’ αυτά τα άτομα είναι πως θα μειωθεί το κόστος αυτών των αγώνων. Η οδήγηση ράλι σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα οικονομικό σπορ, αλλά αντιθέτως θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι από τα πιο ακριβά σπορ με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί κανείς.

Στην οδήγηση ράλι το συνολικό κόστος δεν είναι κάthe total costτι που μπορεί να προβλεφθεί. Αυτό συμβαίνει καθώς κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ή και του ίδιου του αγώνα ενδέχεται να προκύψουν διάφορα ζητήματα. Καταρχάς για να ασχοληθεί κάποιος με την ράλι οδήγηση θα πρέπει να έχει και ένα ράλι αμάξι. Το κόστος αγοράς ενός πολύ καλού αυτοκινήτου μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 30.000 €, χωρίς όμως αυτήν η τιμή να περιλαμβάνει τα έξοδα για την βελτίωση του, δηλαδή επιπλέον 15.000€ τουλάχιστον. Αυτήν βέβαια είναι μόνο η αρχή. Κατά την διάρκεια ενός αγώνα προφανώς και θα υπάρξουν κάποιες βλάβες. Ένα πρόβλημα στην μηχανή ή στα φρένα χρειάζετα την άμεση διόρθωσή του. Πέρα όμως από τις βλάβες, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το κόστος των εξειδικευμένων μηχανικών, αφού προφανώς οι βλάβες δεν θα διορθώνονται μόνες τους.

Εάν λοιπόν κάποιος δεν συμμετέχει σε αγώνες ράλι εκπροσωπώντας μία μεγάλη αυτοκινητιστική εταιρία, τότε η κατάσταση θα είναι δύσκολη γι’ αυτόν. Ακόμη όμως και για την ίδια την εταιρία το κόστος ανέρχεται σε μεγάλα ποσά. Άμεσες απολαβές για τις ίδιες δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως έμμεσες. Ουσιαστικά η αποπληρωμή τους γίνεται μέσα από την διαφήμιση που κερδίζουν προβάλλοντας τα αμάξια της εταιρίας στους αγώνες ράλι.

Πολύ συχνά τα αυτοκίνητα ράλι έχουν παραπάνω από έναν χορηγό και φέρουν πολλά διαφημιστικά αυτοκόλλητα. Σε ορισμένους από τους σημαντικότερους διεθνείς αγώνες ράλι, θα δείτε την διαφήμιση του River Belle, ενός καινοτόμου online καζίνο, με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, που παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των παικτών της Ελλάδας από την αρχή της λειτουργίας του το 1997.

Με βάση όλα τα παραπάνω, συμπεραίνουμε ξεκάθαρα το πόσα πλεονεκτήματα μπορεί να έχει κάποιος που θα χρησιμοποιήσει τα διάφορα πακέτα οδήγησης ράλι που προσφέρονται. Ουσιαστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ξένο αμάξι ράλι στις διαδρομές που θα κάνετε και φυσικά, σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, δεν θα έχετε καμία υποχρέωση ως προς αυτό. Το μόνο που είστε υποχρεωμένοι να κάνετε είναι να υπακούτε στις οδηγίες του συνοδηγού σας και ν’ απολαμβάνετε την ράλι οδήγηση.